Dogajanje v RZJ

Lov na zaklad!

Lov na zaklad!

Vsem zainteresiranim nudimo, da preko zabavne igre spoznate taborniško življenje! Lov na zaklad bo potekal v soboto 19. septembra 2020. Začnemo na Baragovem trgu, to je za krajevno skupnostjo in trgovino Mak v Stražišču. Po majhnih skupinah boste nato od namiga do namiga iskali zaklad.

Spletna stran o taboru

Spletna stran o taboru

Letos poleti se bo zgodilo nekaj novega, kar se še ni zgodilo nikoli prej. Imeli bomo namreč skupni tabor z Rodom zelene sreče iz Železnikov. Medtem, ko vodstvi obeh rodov načrtujeta ta hit poletja, pa si vi lahko pogledate vse, kar morate vedeti o letošnjem taboru na spodnji spletni strani: www.tabor2020.rodzelenegajosta.si Se vidimo v Trličnem!

2. Taborniško nogometno tekmovanje 2020

2. Taborniško nogometno tekmovanje 2020

Leto je naokoli in že drugič bomo taborniki iz cele Slovenije brcali žogo v Kranju! Vrača se namreč TNT – Taborniško nogometno tekmovanje. Zberite ekipo zagretih fuzbalerjev in se potegujte za zmago na enem najzanimivejših taborniških športnih tekmovanj. Torej: potekalo bo 9.5.2020 v Stražišču Prijavnina na tekmovalca znaša 6€ do 15.4 oz. 8€ po 15.4.Continue Reading 2. Taborniško nogometno tekmovanje 2020

Nova spletna stran

Nova spletna stran

Juhuu! Tu je stran, kamor naj bi objavljali dogajanje v rodu. Vendar ker se te dni več ali manj stvari dogajajo na družbenih omrežjih, vas vabimo, da nam sledite na Facebooku in Instagramu. Dogajanje pa lahko spremljate tudi tukaj.